De la New York la Bruxelles

Luna mai a fost pentru mine foarte incarcata. Am participat la congrese de chirurgie plastica si reconstructiva pe doua continente… la New York si Bruxelles. La European Plastic Surgery Research Council (EPSRC) 2016 am moderat alaturi de Martin Halle o sesiune dedicata interventiilor craniofaciale.

iz congresAm avut ocazia sa ma revad cu colegii mei din mai multe tari la intalnirea anuala a EURAPS – European Association of Plastic Surgeons, locul unde cei mai buni dintre noi discuta cele mai noi tendinte in materie de chirurgie plastica si reconstructiva! Congresele la care particip sunt mereu o buna oportunitate sa ma revad cu colegii mei din alte tari.

iz colegiLa fiecare final de congres al European Plastic Surgery Research Council (EPSRC) se preda stafeta urmatorului capitan. Sunt onorat sa ma aflu in aceasta pozitie si sa organizez evenimentul de anul viitor de la Bucuresti.

iz far

M-am intors la Bucuresti cu multe informatii utile, gata sa fie aplicate si pe piata din Romania. Va astept la consultatii la Elysium in urmatoarea perioada!

Cu drag,

DR. ION ZEGREA

Advertisements

One thought on “De la New York la Bruxelles

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.