O operatie estetica este mai mult decat o schimbare a aspectului fizic

Saptamana trecuta am avut multe operatii si consultatii, atunci cand esti medic viata are alt ritm, unul mai alert si mai intens. Printre interventiile pe care le-am avut a fost si cea de marirea sanilor cu implanturi cu silicon a Alessiei. La 32 de ani, Alessia a ales sa faca acest pas pentru ca dorea sa se simta mai bine in pielea ei, mai in forma. Am incurajat-o si sustinut-o in fiecare decizie pe care a luat-o in privinta operatiei de marire a sanilor.

In intalnirile mele cu pacientele realizez ca o operatie estetica este mai mult decat o schimbare adusa corpului. Este pur si simplu un restart, o viata noua pentru cea care decide la un moment dat sa aiba curajul de a alege aceasta schimbare pozitiva. Am intalnit paciente cu stima de sine scazuta, care dupa ani in care au crezut ca nimic nu se poate schimba in privinta unor aspecte fizice, au decis sa faca acest pas. Nu va imaginati cat de multa incredere poate capata o persoana care a ales sa faca o operatie de rinoplastie. Sunt femei care dupa nasteri nu mai au acelasi tonus al corpului, inmagazineaza excese de grasime in anumite zone ale corpului, care pot fi eliminate cel mai eficient prin liposuctie. Dupa o astfel de interventie, corpul revine la formele de dinainte si nu va mai fi o problema pentru pacienta sa poarte anumite haine sau un costum de baie. Apoi, aceste femei invata sa aiba incredere in ele, sa fie asa cum isi doresc in viata de zi cu zi, fara teama ca fizicul lor le dezavatajeaza.

Frumusetea meseriei mele vine si din acest efect vizibil asupra fizicului dar si asupra personalitatii pacientelor mele. O operatie estetica este mai mult decat o schimbare a aspectului fizic… este o stare de bine cu tine.

Cu drag,
DR. ION ZEGREA

Advertisements

One thought on “O operatie estetica este mai mult decat o schimbare a aspectului fizic

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.